Arbre de Nadal Reciclat

Un dels objectius de la comissió de Medi Ambient és aprendre a reciclar i que millor exemple i primera aproximació a fomentar aquestes inquietuds que el fet de realitzar un arbre de Nadal amb ampolles d’aigua reciclades.

El resultat d’un brainstorming d’idees va afegir a aquesta proposta, el que cada nen i nena de l’escola portes una ampolla de plàstic, amb la possibilitat de que fos decorada, incorporant dintre un missatge en forma de desig, que un cop recollits tots els papers enrotllats seran entregats als Reis Mags per fer-los realitat.

Durant una setmana ha estat possible deixar a les capses de recollida totes les ampolles. Agraïm tota la col·laboració que hi ha hagut en aquesta proposta, la quantitat de pares que s’han apropat amb bosses plenes, els infants que cada dia portaven una més. Ha estat una experiència fantàstica!!

Doncs el passat divendres, un grup de mares i pares vàrem passar la tarda entre ampolles, amb rialles, col·laboració dels més menuts i tot fent-se fosc vàrem aconseguir acabar l’arbre. Ara sols falta donar a l’interruptor de les llums… això és dura a terme el divendres vinent dia 2 de desembre a les 16.30 hores, us esperem a tots i a totes!! 

Agraïts per la col·laboració de totes les famílies, tot esperant-vos de nou en la propera proposta!!

AMPA Escola Bufalà

Comissió de Medi Ambient