Carnestoltes 2017

El passat 25 de febrer vàrem celebrar el carnestoltes conjuntament les AMPA de les Escoles Bufalà, Les Ciències i Planas i Casals, amb la col·laboració de l’AVV del barri i l’agrupament de comerços.

Aquest any, l’AMPA encarregada de preparar la festa al final de la rua va ser la nostra, AMPA Escola Bufalà.

Després de moltes setmanes de reunions, preparacions, dissenys, compres, subministraments, contactes i molta feina, vàrem preparar els decorats per guarnir el pati de l’escola.

Com a cada celebració, l’AMPA promou la col·laboració de tots els infants de l’escola, aquesta vegada ha estat mitjançant la creació de banderoles per penjar al pati. Es varen entregar plantilles i els alumnes havien de pintar-les i retallar-les.

El divendres abans estàvem patint, plourà o no plourà l’endemà? El dissabte abans de les 8 h del matí ja estàvem treballant en el patí de l’escola, escombrant l’aigua dels bassals, preparant neveres, connexions elèctriques i penjant les aportacions dels alumnes, així com tots els decorats que es van treballar.

 

 

A les 11 h va començar el manifest a ca l’Andal, tot just després la rua per carrers del barri i finalment la gran festa al nostre pati de l’Escola Bufalà, música en viu oferida per al grup Plàstic, animacions, servei de bar a càrrec de l’AMPA i botifarrada, van fer un dia de festa fantàstic.

 

 

 

Els càlculs ens donen una afluència de més de 600 persones entre mares, pares, avis, àvies, infants i amics de les nostres escoles i del barri. Les publicacions a les xarxes socials “cremaven” en publicar en directe, es va arribar a més de 1300 persones i a un munt de likes a la nostra plana de Facebook i fotos publicades.

Com sempre, l’AMPA Escola Bufalà, agraeix totes les col·laboracions per fer possible una festa d’aquestes magnituds, així com la participació massiva de les veïnes i veïns del Barri Bufalà.

Gràcies a totes i a tots per fer possible un Carnestoltes 2017 fantàstic!