Cercavila Petita (Festes de Maig)

ACTUALITZACIÓ IMPORTANT:

Degut a la mala previsió meteorològica per demà al matí se suspèn la Cercavila Petita. Es posposa per al dissabte 19 de maig en el mateix horari
previst.  (10.30 h trobada, Inici 11 h). Us esperem!!!

Us esperem a tots per acompanyar els nostres capgrossos Coloraines al cercavila petita que se celebrarà el proper dissabte 5 de maig.

Punt de trobada: Plaça de la vila 10h 30m per recollir els nostres capgrossos en l’exposició forjadors de la festa i baixar tots junts a la Rambla.

Dissabte 5 de Maig

11 h, a la Rambla

La Cercavila Petita té per objectiu mostrar els elements festius de la ciutat que poden ser portats per infants i fomentar la seva participació.

Hi participaran en Tasi i la Mariona que els portaran nens i nenes del Col·legi Maristes, els Geganters de Badalona, l’esbart infantil de l’Esbart Sant Jordi, i els dracs, les cuques, els capgrossos i els gegants i gegantOns de les escoles i entitats següents: Artur Martorell, Badalona Port, Bufalà, Can Barriga, Gitanjali, Joan Coret, Jungfrau, Lola Anglada, Llorens Artigas, Maristes Champagnat, Mercè Rodoreda, Minguella, Montigalà, Salesians, Salvador Espriu, Ventós Mir i Associació Sociocultural Districte Apatxe. Interpretació musical a càrrec de La Bossa Verda.

Recorregut: Rambla, carrer de Sant Domènec, del Canonge Baranera, de Sant Miquel, de Francesc Layret i plaça de la Vila.

Tanda de lluïment

12 h, a la plaça de la Vila

Quan la Cercavila Petita arribi a la plaça de la Vila, totes les colles participants faran una tanda de lluïment al centre de la plaça.

 

Final de festa: Revolució! Cia Pentina el Gat

12.30 h, a la plaça de la Vila

I per acabar la festa amb una bona dosi de riallades, tothom cantarà, ballarà i jugarà.

Enllaços:

Web Festes de Maig 2018

Programa Festes de Maig 2018