AMPA

L’AMPA Escola Bufalà és una associació voluntària de les famílies, on mares i pares d’alumnes comparteixen  l’objectiu general de promoure la participació i col·laborar amb les activitats educatives del centre.

Quina finalitat té l’ AMPA?

Des de la nostra AMPA volem vetllar per la qualitat de l’educació a l’escola. Facilitar la relació entre les famílies, la direcció i el professorat de l’escola. Proposar activitats, fer suggeriments o formular queixes en relació amb el funcionament de l’escola, així com  col·laborar en la gestió de serveis d’interès de l’alumnat, com ara el menjador escolar, l’acollida matinal, l’adquisició i distribució de llibres de text. Una altre tasca és representar a les famílies al Consell Escolar del centre i les institucions educatives, i a la vegada orientar les famílies sobre els seus drets i deures, així com fer propostes per a la formació de mares i pares.

Perquè és bo participar en l’AMPA?

  • Perquè les famílies prenen part en les activitats del centre i de la comunitat educativa.
  • Perquè és positiu que tots vetllin per la qualitat de l’educació dels ­ fills i ­filles.
  • Perquè podràs conèixer i compartir amb altres pares i mares les teves inquietuds i propostes i també ajudar-vos mútuament.
  • Perquè podràs conèixer i entendre com funciona l’escola, el sistema educatiu i la comunitat educativa.
  • Perquè tota la comunitat educativa podrà conèixer la diversitat cultural i lingüística de l’escola.

De quines maneres hi pots participar?

Puntualment, donant suport a alguna activitat per a la qual es necessitin mares/pares voluntaris, o de forma regular, assistint a les reunions i assemblees que es convoquen per tal d’informar les famílies, organitzar activitats, col·laborar en la gestió de serveis o debatre temes d’interès en l’educació dels ­fills i filles.

El Grup de delegats i delegades

Aquest grup està format per tots els delegats i delegades de les classes de l’escola. Els delegats i delegades s’escullen cada any a la reunió d’inici de curs, d’entre els pares i mares de cada classe, amb l’objectiu d’esdevenir un punt de contacte transversal per a qualsevol comunicació entre AMPA, escola i famílies.

D’aquesta manera s’aconsegueix una millor comunicació i  interrelació.

quadre-delegats-1

Fer-te’n soci/a i ser responsable d’alguna de les comissions!!

imagen3

AMPA Escola Bufalà

Carrer Molí de la Torre, 98-100

Horari despatx d’AMPA.  Dilluns: 9:00 – 9:30h / Divendres: 16:30h – 17:00h

info@ampaescolabufala.org

 

Escola Bufalà